---
title: "Can I drive someone else's car with an interlock requirement?"
description: "Generally no. The interlock requirement applies to every vehicle the offender drives, unless the court makes specific findings allowing operation of an employer's vehicle in the course of employment..."
url: https://riduilaws.com/faq-items/can-i-drive-someone-elses-car-with-an-interlock-requirement/
date: 2026-10-29
modified: 2026-10-29
author: "RI DUI Laws"
type: faq
lang: en
---

# Can I drive someone else's car with an interlock requirement?

Generally no. The interlock requirement applies to every vehicle the offender drives, unless the court makes specific findings allowing operation of an employer's vehicle in the course of employment under § 31-27-2.8(i). Driving any non-equipped vehicle while under interlock order is itself a violation.

Can I drive someone else's car with an interlock requirement?[RI DUI Laws](https://riduilaws.com/author/admin_xxgjem88/)2026-10-29T22:26:33+00:00
